Rozšířili jsme sortiment klimatizací o zn. DAIKIN

25.12.2013 20:11

Vzhledem k masivnímu zájmu o klimatizace japonské značka DAIKIN jsme rozšířili náš sortiment právě o tuto značku. Po více jak 80 let DAIKIN vyvíjí a vyrábí vysoce kvalitní klimatizační systémy, které nabízejí optimální komfort jak v chlazeni, tak i vytápění. Produkce jednotek v Japonsku a Evropě garantuje nejvyšší spolehlivost, která je potvrzena přísnou kontrolou kvality. Ve značce DAIKIN se podle vlastních slov „ zaměřují exkluzivně na vývoj a produkci integrovaných systémů na trhu klimatizací a vytápěni“. Diky tomu vám naše firma NOVOKLIMA nabízí spolehlivá zařízeni s dlouhou životností.

 

Optimální komfort a energetická účinnost

Naši snahou je držet vaše účty za energii na nejnižší možné hranici a zároveň dosáhnout optimálního domácího komfortu. To se nám daří již desítky let diky našemu 

špičkovému know-how oboru. Všechny jednotky DAIKIN jsou extremně energeticky úsporné, zaručuji špičkový komfort, jsou velmi tiché a diky technologii tepelného čerpadla umožňuji také velice levne vytápěni. Toho jednotky DAIKIN dosahuji především diky moderní invertorové technologii, která dodává přesně tolik energie, kolik je pravě potřeba. Tato technologie je pro DAIKIN standardní již po dlouhou dobu, neboť zajišťuje značně provozní úspory. 

 

DAIKIN zařízení jsou odpovědi na všechny vaše potřeby – tato zařízení mají atraktivní design, nenápadně splynou s každým prostorem, dokážou nahradit klasické radiatory nebo je lze zcela neviditelně zabudovat do podhledů. Široké portfolio produktů diky tomu nabízí ideální řešeni pro každou plánovanou aplikaci. Všechny produkty DAIKIN mají vynikající špičkovou kvalitu, která je podpořena kvalitní servisní a prodejní sítí nejen v České republice, ale také po celém světě.

Vyhledávání

Kontakt

www.klimatizce-levne.eu +420 725 475 604